Pelissä mukana

Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki

KirjauduMJK:sta ei vastusta SavU:n ikämiehille
25.07.2014 14:08

Savilahden Urheilijoiden ikämiehet kohtasivat Mikkelin Jalkapalloklubin jo kuudetta kertaa ystävyysotteluhengessä.

Ottelu pelattiin 12.7. poikkeuksellisesti Hänskissä Urskin sijaan. Syynä oli Urskissa samaan aikaan pelattu sarjaottelu. Tällä kertaa SavU oli selvästi vahvempi hoitaen perinnematsin lukemin 7-0 (2-0). Voitot ovat nyt SavU:lle 3, MJK:lle 2 ja yksi ottelu on päättynyt tasan.

 

Jo heti ottelun alusta oli selvää kuka ottelua vie ja kuka vikisee. SavU:lla oli tarjota kentälle paria poissa ollutta kaveria lukuun ottamatta paras miehistönsä, ja se näkyi pelin hallinnassa ja tilanteiden luomisessa. Vaihtopenkiltä löytyi laadukasta materiaalia joka lähtöön. MJK:n vaihtopenkillä ei kuhina käynyt, mutta sinnikkäästi MJK jaksoi helteisessä säässä ensimmäisen puoliskon päästäen vain kaksi maalia SavU:n lukuisista paikoista huolimatta.

 

Toisella puolikkaalla SavU lisäsi hiukan höyryä ja MJK:n kapea rinki alkoi murenemaan. Toinen toistaan mallikkaammat hyökkäykset vyöryivät kohti kirkon päätyä, eikä MJK:lla käytännössä ollut edes puolikasta paikkaa hätyytellä SavU:n maalia. Loppulukemat olisivat voineet olla reilustikin suuremmat paremmalla viimeistelyllä ja maltilla.

 

SavU:sta onnistui hienosti koko porukka. Erityisesti kärjessä viilettäneet Marko Hämäläinen, Harri Joki-Luomala ja Kape Lahnasalo saivat pahaa jälkeä aikaan MJK:n ns. puolustuksessa. Keskikenttä Kuda Liikasen ja Inna Immosen johdolla järjesteli tarvittavat paikat. Kun vielä SavU:n alakerta oli rakennettu Arto Tontin ympärille vankaksi mutta harmaaksi kivimuuriksi, ei maalivahdeilla Pekka Hurri ja Ari Pöyry ollut oikein muuta tekemistä kuin ottaa aurinkoa. Hattua pitää kuitenkin MJK:n porukalle nostaa, sillä joukkue ei missään vaiheessa lopettanut yrittämistä, vaan jaksoi tasollaan synkkään loppuun saakka.

Kaiken kaikkiaan ottelu oli siisti eikä kovia kolinoita nähty. Edes Hyyrältä. Tuomarikolmikko Halmeen Joren johdolla hoiti palstansa mallikkaasti. Toivottavasti ensi kesänä MJK saa jalkeille hiukan vankemman ryhmän. Siinähän sitä on tavoitetta.

SavU:n pistemiehet:

Marko Hämäläinen 1+4

Harri Joki-Luomala 2+0

Kape Lahnasalo 1+0

Toni Kuosmanen 1+0

Janne Immonen 1+0

Julle Kokkonen 0+2

Jussi Haikonen 0+1

(MJK oma maali 1)

 

Kuvia ottelusta

 

Pelissä mukana

Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki© Savilahden Urheilijat Ry - SavU -