Pelissä mukana

Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki

KirjauduSavU:n Ikärit MJK:n juhlaturnauksen viides
12.08.2015 17:04

Savilahden Urheilijoiden ikämiehet osallistuivat Mikkelin Jalkapalloklubin 35-v juhlaturnaukseen Mikkelin Hänskissä 8.8.2015. Joukkueita oli kaiken kaikkiaan seitsemän, ja turnauksessa pelattiin yksinkertainen sarja jokainen jokaista vastaan. Kaksi parasta joukkuetta pelasivat lisäksi loppuottelun.

Joukkueita oli jopa Itävallasta saakka. Fitness Union Wien vei voiton Länstuulta vastaan jatkoajan ja rankkareiden jälkeen. Muut mukana olleet joukkueet olivat Lähemäki Bar, KaPa +50, Moision Syke, MJK ja SavU:n Ikärit.


SavU:n saldona oli 2 voittoa, 1 tasuri sekä 3 tappiota. Pisteitä keräsimme siis 7, ja sijoitus oli viides. MJK:lla oli sama pistemäärä, mutta maaliero oli hiukan parempi. Siten MJK sijoittui neljänneksi. Kolmas oli Moision Syke, Lähemäki Bar kuudes ja KaPa+50 seitsemäs.

SavU:sta maalintekijöinä kunnostautuivat Harri Joki-Luomala (3), Tapio Haapala (1), Pekka Hurri (1) sekä Erkki Hokkanen (1). Valmentajana toimi synttärisankari Vesa Tiilikainen ja joukkueenjohtajana Tumi Hämäläinen. Joukkueen kapteeni oli toinen päivänsankari Ari Pöyry.


Ottelut pelattiin puolikkaalla kentällä 6+1 miehistöllä peliajan ollessa 2 x 13 minuuttia. Edestakaiset vaihdot olivat sallittuja. SavU antoi aika paljon tasoitusta ikärakenteensa puolesta, mutta toki esim. Kangasniemellä oli jopa 70-vuotias pelimies. SavU otti voitot KaPa:sta sekä Lähemäki Barista, MJK:n kanssa pelasimme sopuisasti 1-1, ja paremmille (Moision Syke, Länstuul ja Fitness Union Wien) emme voineet mitään. Toki hävisimme mestari Wienille vain 2-1. Luonnollisesti jalka alkoi hiukan painaa jo kolmen ottelun jälkeen, mutta sinnikkäästi tahkosimme turneen läpi. SavU:lla oli toisen ottelun jälkeen tunnin tauko, ja siirryimme Linnasaunalle nauttimaan välipalaa. Se tuli todella tarpeeseen.


Turnausjärjestelyistä vastasi MJK:n kanssa MAHL ry (Mikkelin alueen harrasteliiga), ja sarjatilannetta pystyi seuraamaan reaaliaikaisena netissä ja huoltorakennuksen näytöltä. Kaiken kaikkiaan turnaus oli hienosti toteutettu, ja oheispalvelutkin toimivat vallan mainiosti. Pieni ukkoskuuro toisten otteluiden aikaan ei menoa haitannut, ja sää suosikin turnausta koko loppupäivän.


Turnauksen jälkeen siirryimme Linnasaunalle viettämään Vesa Tiilikaisen ja Ari Pöyryn yhteisiä 50-vuotissynttäreitä. Seuran puheenjohtaja Pekka Ripatti jakoi sankareille asiaan kuuluvat muistamiset, ja saunomisten, syömisten (aivan loistavaa riistakiusausta!!!), juomisten ja korttipelien jälkeen joukkue jatkoi matkaa tummuvaan elokuun iltaan. Toiset ylämäkeen, toiset alamäkeen.


Kiitän koko joukkuetta hyvästä yhteishengestä ja mukana olosta! Kaikki eivät toki päässeet mukaan erinäisistä syistä, mutta ihan kelpo ryhmän saimme kasaan. Tämä on sitä kuuluisaa yhteisöllisyyttä. Synttärisankarit Tiilikaisen Vetu ja Pöyryn Ari kiittävät myös koko jengiä muistamisista.


Ensi vuonna pelaamme todennäköisesti perinteisen SavU – MJK –matsin. Joko Urskissa tai Hänskissä. Perinnettä kannattaa pitää yllä.


Turnauksen statistiikkaa voi käydä katsomassa täältä


Kuvia turnauksesta täällä


Kuvia saunaillasta ja synttäreiltä täällä

Tumi Hämäläinen

SavU:n Ikärit

 

Pelissä mukana

Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki© Savilahden Urheilijat Ry - SavU -