Pelissä mukana

Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki

KirjauduSarja-avaus Edustus IPS - SavU 7.5.2016
18.05.2016 16:26

SavU aloitti Kaakon kolmosen jo perinteeksi muodostunaella avauspelillä IPSiä vastaan Karhumäen "betonilla" aurinkoisessa kevätsäässä.

Ottelun avauspuolikas ei juuri pelillisiä hienouksia tarjonnut. Pallo pomppi betonilla ja kotijoukkue oli varustautunut puolustamaan pienellä kentällä.
Kotijoukkueen into nousi, kun vierailija päästi IPSn hyökkäämään alkuminuuteilla ja laukauskin saatiin aikaiseksi.

Pikkuhiljaa SavUkin pääsi peliin mukaan ja eka jakson lopulla SavUlla oli useita erikoistilanteita peräkkäin ja pallo pomppi rankkarialueella vaarallisesti.

Jo ennen tätä Arttu Mustonen keskitti vaarallisesti vasemmalta ja Paavo Paasosella oli paikka viedä SavU johtoon. Laukaus kuitenkin yli maalin.


SavUn erikoistilanne johti jakson lopulla maaliin, valitettavasti IPSille, kun IPS purki SavUn kulman keskiviivalle ja SavUn varmistajat nukahtivat ja laskivat karkuun IPSn hyökkääjän, joka ei erehtynyt.

Toki eka jakson lopulla SavUn erikoistilanteesta IPSn puolustaja otti pallon kädellään mukaan rankkarialueella purkaessaan SavUn painostusta.


Erotuomarin mielestä teko ei ollut rankkarin arvoinen, kun oli pomppiva kenttä ja käsi oli "luonnollisessa asennossa".

Tauolle siis tilanteessa 1-0.

Toinen jakso oli SavUn painostusta, joka tuottikin tulosta jo jakso alkupuoliskolla, kun Sami Kariniityn keskitys yllätti pallon väärin lukeneen IPSn puolustajan ja Joonas Kimari tasoitti ottelun.

Muutamaa vastahyökkäystä lukuun ottamatta pelattiin koko jakso yhtä maalia, mutta maaliin asti SavU ei palloa toista kertaa saanut lukuisista tilanteista huolimatta.

Aivan ottelun lopussa SavUlla oli kahdesta sivuvaparista ja kulmasta kolme tuhannen taalan paikkaa, mutta pallo saatiin joka kerta yli tai ohi maalin.

SavUn hallintaa kuvaa varsin hyvin se, ettei IPSllä ollut ottelussa ainuttakaan kulmapotkua.


Myös toisella jaksolla IPSn pelaaja kaaduttuaan rankkarialueella siirsi käsillään pallon pois SavUn pelaajan ulottuvilta, mutta teko oli tuomarin mielestä lajin sääntöjen mukainen.


Sarja-avaus siis 1-1.

 

 

Pelissä mukana

Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki© Savilahden Urheilijat Ry - SavU -