Pelissä mukana

Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki

KirjauduSavU-PeKa 14.5.2016
18.05.2016 16:32

SavU pelasi sarjakauden ensimmäisen kotiottelunsa Hänskissä, joten "maalaiskunnan" pojat saapuivat kaupungin valoihin "Rantakylän Wembleyn" ollessa vielä kehittymässä ottelukuntoon.

Kotijoukkue hallitsi ensimmäistä jaksoa ja sillä oli paikat jopa "tappaa ottelu", mutta palloa ei kuitenkaan hyvistä aihioista huolimatta saatu maaliin.

Paras paikka oli Arttu Mustosella, joka pelattiin PeKan veskarin kanssa nokikkain, mutta laukaus osui vastaan tulleen ja heittäytyneen maalivahdin jalkoihin.

PeKalla ei ollut ensimmäisellä jaksolla yhtään maalipaikkaa. Tauolle mentiin 0-0 lukemissa.


Toinen jakso alkoi SavUn hallinnassa, mutta ensimmäisen maalin teki PeKa. Maali syntyi vapaapotkutilanteesta.
PeKa sai vaparin 57 minuutilla hieman rankkarialueen ulkopuolelta n. 20 metriä maalista. Vapari oli taidokas ja eteenpäin rynnännyt PeKan pelaaja sai sijoittaa pallon rauhassa maaliin, irrottuaan liian helposti kotijoukkueen puolustukselta.

Maali aavistuksen sekoitti kotijoukkuetta, mutta pian kotijoukkue alkoi taas hallita peliä.

Pallo saatiin jo kerran maaliin Joonas Kimarin toimesta, mutta avustava erotuomari liputti tilanteen paitsioksi, mitä se juuri ja juuri olikin.


Pelin 67 minuutilla hyvin läpi ottelun pelannut Arttu Mustonen jatkoi pallon nopeasti vasenta laitaa kiitäneelle  toiselle onnistujalle Joonas Kimarille. Tällä kertaa ei paitsio ja Kimpsu ampui pallon vastustamattomasti voimalla takanurkkaan.

SavUn painostus jatkui loppuun saakka. Toki vastustaja sai muutaman vaarallisen vastaiskun, mutta maaliin palloa kumpikaan ei saanut, joten pisteet tasattiin 1-1 tuloksella.

Esille pitää nostaa SavUn nuoresta joukkueesta myös ennakkoluulottomasti ja hyvin oikean pakin paikalla pelannut 17- vuotias Pentti Paasonen.

Kaiken kaikkiaan joukkueen työmäärä ja työmoraali on hyvä. Kyllä ne voitotkin tuolla asenteella alkavat osumaan kohdalle.

 

Pelissä mukana

Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki© Savilahden Urheilijat Ry - SavU -