Pelissä mukana

Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki

KirjauduEdustus STPS - SavU 21.5.2016
23.05.2016 09:13

Kovasti paljon joutui SavU antamaan tasoitusta STPSlle, kun kapteeni Miika Suhonen ja Juuso Tuppurainen sairauden takia sekä Arttu Mustonen ja Paavo Paasonen armeijan joustamattomuuden takia olivat poissa SavUn kokoonpanosta.

STPS kiitti ja kuittasi 2-0(1-0) kotivoiton Zakaria Abahassinen maaleilla.

Ottelun ensimmäinen jakso oli tasaista vääntöä.

STPS iski maalinsa rikkomiselta haiskahtaneen pallonriiston jälkeen nopean vastaiskun päätteeksi 13 minuutilla.

Tämän jälkeen ote siirtyi SavUlle, joka loi runsaasti hyviä tilanteita, mutta maaliin palloa ei saatu. Maalia päästiin yrittämään jopa 3 metrin päästä maaliviivasta tuomitusta epäsuorasta vapaapotkusta, kun erotuomari kaikkien hämmästykseksi tulkitsi STPSn pelaajan palauttaneen pallon tarkoituksellisesti jalallaan maalivahdille.

Toinen jakso jatkui tasaisena vääntönä aina pelin 65 minuutille saakka, jolloin Joonas Kimari loukkasi polvensa ja jouti jättämään kentän.

Kimarin loukkaantuminen tyrehdytti SavUn hyökkäyspelin ja hallinta siirtyi STPSlle.

Ottelun lopullinen ratkaisu syntyi pelin 73 minuutilla, kun Abahassine karkasi SavUn puolustukselta ja sijoitti 2-0 loppuluvut.


Jo tätä ennen STPS pääsi yrittämään pelin ratkaisua pilkulta, kun avustava, joka jätti liputtamatta rikkeen, joka johti STPSn 1-0 malliin näki nyt vastoin erotuomaria SavUn pelaajan rikkoneen STPSn pelaajaa ja innokkaan lipun huiskuttelun seurauksena päätuomari muutti alustavan näyttönsä rangaistuspotkuksi.

SavUn veskari Mikko Lahikainen torjui rankkarin ja vääryyden pitäen vielä siinä vaiheessa joukkueensa mukana pistetaistelussa.

 

Pelissä mukana

Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki© Savilahden Urheilijat Ry - SavU -