Pelissä mukana

Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki

KirjauduSavU - Purha 28.5.2016
30.05.2016 19:37

Ei voittoa vielä  tämän kauden sarjassa.

Kauden toinen kotiottelu Inkeroisten Purhaa vastaan päättyi 1-1 pistejakoon.

SavUn sairaslista ei lyhentynyt vaan kasvoi yhdellä, kun ennestään sairaslistallla olevien Joonas Kimarin, Miika Suhosen ja Juuso Tuppuraisen seuraan joutui liittymään Otto Järvinen.

Ensimmäinen jakso kotijoukkueen osalta oli "halutonta puolivaloilla ajelua" pelisuunnitelman noudattamisen osalta ja nuoren Purha- joukkueen annettiin pitää rauhassa palloa ja rakentaa tilanteita. Ylärimaa lähemmäs vastustaja ei kuitenkaan päässyt.

Toki kotijoukkueen kärjellä Toni Hännisellä oli "tuhannen taalan" paikka pistää pallo maaliin. Liekö kokonaisen viikon harjoittelun tuoma ylikunto, vai mikä sai ratkaisun viipymään ja vastustaja pääsi estämään maalin.

Maalittoman eka jakson jälkeen SavUn valmentaja Mikko Manninen ei ennättänyt toisen jakson alussa edes paikalleen, kun Purha siirtyi 0-1 johtoon.

Purhan johtomaali sai sen verran ryhtiliikettä aikaiseksi, että SavU punnersi Pentti Paasosen tahtomaalilla 1-1 tasatulokseen.

Avauskokoonpanon nuorin, 17- vuotias, Pentti Paasonen ja ikäpresidentti Joona "Kölli" Koivula viime hetken lipsahduksesta huolimatta olivat SavUn parhaimmistoa.


Toki SavUn erikoistilanteet läpi ottelun olivat vaarallisia, ja niistä peli olisi voitu kääntää voitolliseksikin.

Pelit jatkuvat jo keskiviikkona 1.6. Mikkelin derbyllä kovaan kuntoon päässyttä MiPK:n nimellä tämän kauden pelaavaa MiKiä vastaan Urskissa.

Sairastuvalta tuohon otteluun ei ainakaan vielä saada helpotusta ja MiKi lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina siipirikkoista SavUa vastaan.

 

Pelissä mukana

Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki© Savilahden Urheilijat Ry - SavU -