Pelissä mukana

Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki

KirjauduMiPK - SavU 1.6.2016
01.06.2016 21:07

Kauden ensimmäinen derby päättyi MiPKn 4-0(2-0) voittoon.

MiPK ei missään tapauksessa ollut numeroiden verran parempi, mutta SavU lahjoitti ensimmäisellä jaksolla kotijoukkueelle kaksi maalia, ensimmäisen 23 minuutilla ja toisen 44 minuutilla, jonka jälkeen peli oli käytännössä ohi.

Ensimmäinen lahja annettiin, kun Ville Pönkä sai sijoittaa Mika Jussilan kaukaa antaman löysän vaparin maaliin.

Toinen lahja annettiin vastustajan jalkaan omalla puolustusalueella ja Sami Kontulainen kiitti.


Pelillisesti jakso oli tasainen ja ilman MiPKlle annettuaj lahjoja SavU loi pelitilanteessa pari hyvää paikkaa, joista röyhkeämmällä ja määrätietoisemmalla otteella pallon olisi voinut pistää kotijoukkueen maaliin ja käsikirjoitus olisi ollut toisenlainen.

 

Toinen jakso oli edelleen tasaista ja SavUn Paavo Paasosella oli paikka laittaa peli tilanteeseen 2-1 saatuaan Sami Kariniityn pitkän keskityksen haltuunsa, mutta nosto kauas vastaan tulleen MiPKn veskarin Joose Koskirannan yli jäi sen verran vajaaksi, että Koskiranta sai juuri ja juuri sormenpäitään väliin ja maali varjeltui.

Kun kavennusta ei saatu aikaan, SavU muokkasi ryhmitystään ja siirtyi kolmen alakertaan satsaten keskikenttään ottelun 75 minuutin tietämillä.

MiPK pääsi kuitenkin pallonriistoon ja sai siirrettyä pallon vasemmalle kuudentoista kulmalle Konsta Valtoselle, joka sai sijoittaa pallon rauhassa maaliin ottelun 79 minuutilla.

Vielä pelin 86 minuutilla Jussilan antama kulma meni matalana koko puolustusryhmityksen läpi ja osui Tommi Lifländeriin, joka survoi loppunumerot 4-0.

 

Pelissä mukana

Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki© Savilahden Urheilijat Ry - SavU -