Pelissä mukana

Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki

KirjauduLJK - SavU 15.6.2016
15.06.2016 22:55

Valoa tunnelin päässä.

LJK ja SavU tasasivat sarjapisteet 0-0 tuloksella Sammonlahden nurmella.

Valoa on nähtävissä, kun Miika Suhonen pystyi pelaamaan jo täydet minuutit ja Juuso Tuppurainenkin testasi jo pelikuntoaan pitkän sairauden jälkeen toisella jaksolla.

SavU hallitsi ottelua ja olisi ansainnut voiton, sillä Savulla oli viisi laadukasta tekopaikkaa LJKn yhtä vastaan.

Ensimmäisellä jaksolla paras paikka oli Arttu Mustosella, joka Sami Kariniityn laukauksen jälkeen pisti jo varmalta  maalilta näyttäneen reboundin tolpan väärälle puolelle. Myös Otto Järvisellä ja Sami Kariniityllä oli paikat viedä vierasjoukkue johtoon, mutta eivät onnistuneet.

Toisella jaksolla Juuso Tuppurainen pian kentälle tultuaan vapautti Paavo Paasosen nokikkain maalivahdin kanssa, mutta Paven nosto veskarin yli jäi niin hiljaiseksi, että LJKn puolustaja ennätti siivoamaan pallon maaliviivalta.

Viiden viimeisen minuutin aikna Savulla oli vielä tuhannen taalan paikka voittaa ottelu, kun Juspe Hämäläinen pelasi päätyrajalta pallon maalin eteen neljään metriin, mutta Arttu Mustosen laukaus viuhui yli maalin seitsemänteen kerrokseen.

Kärkimiehen Joonas Kimarin loukkaantuminen rassaa SavUa vielä valitettavan pitkään.

Koko joukkue esitti hyvää työnteon moraalia  ja pesi kasvonsa edellisen lauantain HaPK esityksen jälkeen. Esiin pitää taas nostaa nuoren Pentti Paasosen hyvät otteet Miika Suhosen rinnalla toisena topparina.

Paasonen ja Suhonen pitivät huolen siitä, eyttä LJK ei päässyt vaarallisiin tekopaikkoihin.

 

Pelissä mukana

Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki© Savilahden Urheilijat Ry - SavU -