Pelissä mukana

Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki

KirjauduFc Kultsu/2 - SavU 6.7.2016
06.07.2016 22:54

Sarjan avausvoitto tuli kevätkierroksen viimeisestä ottelusta Joutsenossa, kun kotijoukkue Kultsu kaatui sateisella ja kolealla Keskuskentän tekonurmella 0-2(0-0).

Otteluun SavU joutui korttitilin täyttymisen johdosta lähtemään ilman Sami Kariniittyä ja Dusko Cuckoviciä.

Ottelun ensimmäinen jakso oli alussa SavUlta hätäilyä ja malttamatonta, eikä kontrolloituihin hyökkäyksiin tahdottu päästä.

Jakson edetessä SavU hienokseltaan hallitsi kentän tapahtumia ja sai erityisesti erikoistilanteista; sivuvapareista ja kulmista hyviä maaliaihioita, mutta ei palloa maaliin.

Ensimmäisen jakson lopulla Miikka Seppälä loukkasi polvensa ja joutui jättämään kentän.

Tonen jakso oli SavUn painostusta alusta alkaen ja se sai luotua pitkiä painostusjaksoja kotijoukkueen maalille, joista seurasi vaparin ja usean perättäisen hyvän kulman putki, joista palloa päästiin yrittämään loistopaikoista maaliin, mutta ilman tulosta.

Eräässä kulman jälkitilanteessa kotijoukkueen veskari kaatoi Miika Suhosen rankkarialuella selvästi rankkarin arvoisesti, mutta erotuomari jätti sen syystä tai toisesta viheltämättä.

Kotijoukkue onnistui sinnittelemään aina 76 minuutille asti, jolloin n. 35 metristä  Ilari Mannisen antamaan vapariin Miika nousi omiin korkeuksiinsa ja puski pallon voimalla verkkoon.

Tämän jälkeen SavU vyörytti voimalla ja loi lukuisia maalipaikkoja mm.Toni Hännisellä oli heti perään paikka laittaa Kiesilän Topin antamasta erinomaisest syötöstä ottelulle niitti, mutta ohjaus jäi vähän löysäksi ja kotijoukkueen veskari piti joukkettaan vielä mukana torjumalla varmalta näyttäneen maalin.

Pelin 86. minuutilla Toni sitten sai jalkansa väliin kotijoukkueen pelin avaukseen ja Topi puski korkealle kimmonneen pallon maaliin katkaisten kotijoukkueen pyristelyn lopullisesti.

Toivottavasti apina saatiin nyt selästä syyskierrosta ajatellen.

Positiivisiin asioihin kuuluu se, että pitkän loukkaantumisen jälkeen kentälle vaihdosta juokisvat myös Jonne Gråsten ja Tomi Ukkonen.

Edelleen postiivista on se, että vähemmälle peliajalle jäänyt Pessi Himanen tuli vaihdosta vahvasti sisään ja oli hyvin tukemassa oikean pakin paikalta hyökkäyksiä.

 

Pelissä mukana

Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki© Savilahden Urheilijat Ry - SavU -