Pelissä mukana

Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki

KirjauduSavU - Edustus IPS 30.7.2016
30.07.2016 17:36

Savu tuplasi voittotilinsä kaatamalla syyskierroksen avausottlussa IPSn kotinurmallaan 3-2(1-1).

Ensimmäinen jakso mentiin kotijoukkueen komennossa, vaikka taukotulos olikin 1-1.

Kotijoukkue hallitsi avausjaksoa ja olisi voinut tehdä useammankin maalin. Ainokainen syntyi Juuso Tuppuraisen anatamasta hyvästä sivuvaparista 28. minuutilla, kun Mikka Seppälä siirsi pallon takatolpalta tyhjiin.

IPS pääsi ottelussa tasoihin 43. minuutilla Jani Jokelan varmasti maaliin ampumalla rankkarilla.

IPS sai maalin ja rankkarin varsinaisena lahjana, kun kotijoukkueen pelaaja pallon ollessa aivan muualla antoi IPSn pelaajalle tilaisuden kaatua rankkarialuelle nykäisemällä tätä paidasta aivan turhaan.

 

IPSllä ei ollut ensimmäisellä jaksolla yhtään kunnollista hyökkäystä.

 

Toinen jakso ei ennättänyt vanhentua kuin pari minuuttia, kun kotijoukkue sai kulman. Juuso Tuppurainen antoi harjoitellussa kuviossa pallon etutolpalta vastaan rynnänneelle Topi Kiesilälle, joka siirsi  Pallon 16- kulmalle Sami Kariniitylle, jonka painavaa laukausta IPSn veskari ei pytynyt vangitsemaan, vaan torjui sen ilmaan eteensä ja Miikka Seppälä pääsi puskemaan päivän toisen maalinsa 48. minuutilla.

 

Kotijoukkue siirtyi 54. minuutilla varsin turvallisen tuntuiseen johtoon, kun Juuso Tuppurainen antoi kotijoukkueen keskialueelta saaman vaparin nopeasti vasempaan laitaan Sami Kariniitylle, jonka maavedon Joonas Kimari ohjasi maalin edestä verkkoon.

Kotijoukkueella oli ottelu täysin hallinnassa aina yli 70 minuutin, mutta vaihdot sotkivat sen verran peliaä, että  IPS pääsi vielä peliin mukaan, kun Jani Jokela kavensi ottelun 75. minuutilla 3-2.

Toki kotijoukkueella oli paikka "tappaa" ottelu tämän jälkeen, kun Miikka Seppälä vapautti Joonas Kimarin nokikkain IPSn veskarin kanssa, mutta Jontun nosto yli veskarin, meni ohi maalin.

Loukkaantumisten ja sairastumisten sotkeman ja rikkoman kevätkierroksen jälkeen kotijoukkueen pelissä oli havaittavissa valon pilkahduksia, kun Joonas Kimarikin pääsi jo kentälle ensimmäisen kerran sitten toukokuun 21. päivän ja muutkin runkomiehet näyttävät selättäneen loukkaantumisten ja sairastumisten aiheuttamat hankaluudet ja näyttivät olevan oivalla pelipäällä.

 

Pelissä mukana

Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki© Savilahden Urheilijat Ry - SavU -