Pelissä mukana

Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki

KirjauduSavU - Edustus STPS 27.8.2016
27.08.2016 21:41

Voitot karttavat SavUa.

SavU pelasi kauden kuudennen tasapelinsä 1-1(1-1), kun se kohtasi kotiottelussaan sarjaa tasapistein MiPKn kanssa johtaneen STPSn.

Oyttelussa SavU näytti, että se on taidollisesti sarjan kärkitasoa.

Valitettavasati keväällä avainpelaajien pitkät sairastelut ja loukkaantumiset pilasivat kotijoukkueen kauden, ennen kuin se kunnolla ennätti alkaakaan.

Ottelu alkoi tasaisena ja kovavauhtisena kamppailuna, jollaisena se myös kesti koko ottelun ajan.

SavU siirtyi 26. minuutilla 1-0 johtoon, kun Miika Suhonen syötti pitkällä avauksella pallon Sami Kariniitylle, joka kavensi keskemmälle ja ampui n. 25 metristä takatolpan kautta kotijoukkueen johtoon.

Johtoa ei kestänyt kauan sillä Zakaria Abahassine pääsi alkutilanteessa kotijoukkueen hieman laiskan puolustuspelaamisen ja topparin tasapainon menettämisen seurauksena 16. kulmalle, josta ampui takanurkkaan ottelun lopputuloksen 1-1.

Toisella jaksolla Kamppailu jatkui tasaisena ja kovavauhtisena aivan viime hetkiin saakka.

Ottelun loppuhetkillä kotijoukkue oli lähempänä voittoa kuin vierailija, mutta maaliin palloa ei saatu.

Kapteeni Miika Suhosella oli oivallinen ja varsin vapaa paikka puskea Juuso Tuppuraisen antamasta kulmasta pallo maaliin, mutta pusku hieman epäonnistui ja pallo ohi tolpan.

Vaihdosta sisään tulleella Henri Hämäläisellä oli parikin hyvää paikkaa, joista etenkin Sami Kariniityn keskityksestä syntynyt, parissa metrissä maaliviivasta, ei olisi tarvinut muuta kuin päättäväisyyttä.

Kotijoukkueen ilme ja työmoraali ovat korkealla tasolla ja oli nähtävissä, että kaikki pelimiehet halusivat pelata kunniastaan tilanteessa, jossa otteluilla ei käytännössä ole mitään panosta.


 

Pelissä mukana

Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki© Savilahden Urheilijat Ry - SavU -