Pelissä mukana

Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki

KirjauduSavU - Lappee JK 10.9.2016
10.09.2016 18:06

SavU jatkoi viime pelien vahvoja otteitaan ja otti toisen runsasmaalisen ja selvän voiton peräkkäin, kun se kaatoi Lappee JKn 5-2(4-2) kotinurmellaan.

Edellisen ottelun tavoin voiton takuumiehinä häärivät Joonas "Kimpsu" Kimari neljällä maalilla, Juuso Tuppurainen kolmen maalin rakentajana ja kapteeni Miika Suhonen alakerran kunkkuna tehden siinä ohessa kotijoukkueen ensimmäisen, tasoittavan ja samalla vapauttavan maalin.

Ottelu ei alkanut kotijoukkueen kannalta kovin hyvin, kun jo 4. minuutilla alakerran alaspäin maalivahdille antama pallo oli liian hiljainen ja vierailijoiden Lauri Kykkänen pääsi väliin ja sijoitti ohi vastaan pyrkivän kotijoukkueen maalivahdin 0-1.

SavUn pelaajien päät eivät takaiskusta kuitenkaan painuneet, vaan kotijoukkue otti ohjat haltuunsa. Lappee JK rikkoi pelin 18. minuutilla. Juuso Tuppurainen antoi rajan pinnasta hieman keskiviivan yläpuolelta sisäänpäin kiertävän sivuvaparin takatolpalle, josta Kimpsu puski sen keskelle ja Miika Suhonen laittoi metristä tasoittavan 1-1.

Ottelun 24. minuutilla oikea laitapakki Pessi Himanen nousi rajaheiton jälkeen  tukeman hyökkäystä ja sai pallon ylhäällä rajan tuntumassa, josta antoi oivallisen keskityksen boxiin, jossa Kimpsu nikkasi kovan keskityksen maalin takakulmaan 2-1.

Ottelun 31. minuutilla SavU sai kulman, jonka Juuso Tuppurainen laittoi hyvin  boxiin, jossa Pave Paasosella oli loistopaikka laittaa pallo maaliin. Veto hieman apäonnistui ja pallo ajautui Kimpsulle, joka ampui varmasti 3-1

Ensimmäisen jakson lisäajalla Lappee JK tuli vielä maalin päähän, kun Mavin Viisainen ampui etukulmaan ja SavUn maalivahti liukastumisen takia myöhästyi sen verran, että pallo painui kainalon alta etukulmaan 4-2.

SavU hallitsi toista jaksoa selvästi, ja loi runsaasti hyviä maaliaihioita, mutta varsinaisella peliajalla ei päästy Kimpsun tolppakutia lähemmäs maalia.

Kun varsinainen peliaika täyttyi, vapautti Juuso Tuppurainen vielä kerran Kimpsun hyvällä pystysötöllä maalintekoon ja tällä kertaa Kimpsu ei enää epäonnistunut, vaan ampui   5-2 loppulukemat 90 + 1 min.

Kahdessa viime ottelussa Kimpsu on viimeistellyt joukkuekavereidensa petaamista hyvistä paikoista 7 maalia ja kiivennyt maalin päähän maalintekijätilaston piikkipaikasta.

 

Pelissä mukana

Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki© Savilahden Urheilijat Ry - SavU -