Pelissä mukana

Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki

KirjauduFc Peltirumpu - SavU 17.9.2016
17.09.2016 21:37

SavU kärsi kauden viimeisessä vieraspelissä tappion Fc Peltirummulle Kouvolassa 3-0(2-0).

Oliko syynä pikkuvammat vai mikä, mutta ottelussa SavU ei päässyt läheskään parhaimpaansa.


Fc Peltrirumpu hallitsi ottelun avausjaksoa selvästi. Avausmaalinsa se sai rankkarista 22. minuutilla, kun SavUn maalivahti lähti maaliltaan päädystä ulosmenossa olleeseen palloon ja hyökkääjän kanssa syntynyt kontakti antoi erotuomarille mahdollisuuden viheltää pilkun.

2-0 puolestaan syntyi kulman jälkitilanteesta 42. minuutilla, kun pallo jäi kulman jälkeen pyörimään 16- alueelle, eikä sitä useammasta purkuyrityksestä huolimatta saatu siivottua.

SavUlla oli eka jaksolla yksi ainoa kunnon hyökkäys, kun pallo pelattiin Juuson  yhden kosketuksen syötöllä keskeltä laitaan, josta Simo pelasi sen nopeasti Kimpsulle, joka pääsi jo irti, mutta laukaus viuhui yli maalin.

Toka jaksolla SavUlle tarjoutui oiva tilaisuus päästä peliin mukaan, kun puoliajalla vaihdosta kentälle tullut Juspe Hämäläinen syötti Kimpsun karkuun.

Maalivahdin kiertämisen jälkeen Kimpsu ei kuitenkaan osunut tyhjään maaliin, joten kavennus jäi syntymättä.

Ottelun 63. minuutilla erotuomari jätti SavUlle kuuluneen rankkarin viheltämättä, kun Peltirummun pelaaja potkaisi juuri laukaisemassa olleen Juspen takaapäin nilkoille suuntautuneella potkulla nurin.


Näin Savu ei osin omasta syystään ja osin erotuomarin ansiosta päässyt iholle, että olisi syntynyt vielä kisa voitosta. Peltirumpu  puolestaan ratkaisi pelin lopullisesti 67. minuutilla syntyneellä 3-0 osumalla

 

Pelissä mukana

Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki© Savilahden Urheilijat Ry - SavU -