Pelissä mukana

Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki

KirjauduSavU - Kultsu Fc/2
24.09.2016 19:13

SavU päätti sarjakautensa selvään kotivoittoon 5-1(1-0) Kultsusta.

Ottelu oli kotijoukkueen hallinnassa alusta lähtien, mutta maalinteon vaikeus vaivasi joukkuetta eka jaksolla.

Juuso Tuppurainen vapautti eka jaksolla Paavo Paasosen kaksi kerta ja kerran Joonas "Kimpsu" Kimarin taitavilla syötöillä nokikkain maalivahdin kanssa, mutta Paven vedot suuntautuivat ohi maalin ja Kimpsun veto jäi maalivahdin jalkoihin.

Yksi maali jaksolla kuitenkin nähtiin, kun Simö Härkönen keskitti laidalta ja Kimpsu roikotti päällään riman alle 1-0 35. minuutilla.

Nivusvaivainen Juuso Tuppurainen jätti kentän eka jakson jälkeen samoin pientä vaivaa kärsinyt Pavekin ja kentälle juoksivat Dusko Cuckovic ja Juhana Hämäläinen.

2-0 nähtiin ottelun 50. minuutilla, kun vuorostaan Sami Kariniitty keskitti vasemmalta laidalta ja Kimpsu puski ottelun toisen maalinsa.

3-0 syntyi Kimpsulta poikkeuksellisesti kovalla laukauksella erunurkkaan ottelun 55. minuutilla.

Päiväjärjestykseen palattiin, kun Kimpsu puski Duskon oivallisesta oikealta laidalta tulleesta keskityksestä 4-0. ottelun 60. minuutilla

Uusi nimi ottelun ja kauden maallintekijätilastoon saatiin, kun Henri "Henu " Hämäläinen ohitti Kultsun maalivahdin ottelun 78. minuutilla.

Kultsu sai lohtua ja kuparisen rikki ottelun 79. minuutilla, kun Miska Miettinen ampui ohi vaihdossa kotijoukkueen tolppien väliin tulleen Pasi Korhosen ottelun loppunumerot 5-1.

SavU sijoittui sarjassa kuudenneksi ja pelasi kohtuullisen syyskauden.

Sairauksien ja loukkaantumisten pilattua kevätkauden ei päästy lähellekään kaudelle asetettua tavoitetta.

Joonas "Kimpsu" Kimari nousi syyskauden oman ja pelikaverien hyvän vireen ansiosta 14 maaliin. Kun otetaan huomioon, että Kimpsu teki nuo maalinsa 11 ottelussa, on suoritus hyvä.

 

Niin hyvä, että MP:stä on soiteltu kesken kauden Kimpsulle ja kyselty vaihtamaan seuraa, kuten korrektiin toimintatapaan Mikkelissä kuuluu.

 

Pelissä mukana

Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki© Savilahden Urheilijat Ry - SavU -