Pelissä mukana

Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki

KirjauduKatkera tappio Lappeenrannan tuliaisina
08.07.2017 00:33

SavU koki kauden toisen tappionsa, kun varamiehinen joukkue taipui Virkylle Lappeenrannassa perjantaina 1-0 (0-0). Lukemat eivät todellakaan kuvaa kentän tapahtumia, sillä SavU painoi päälle koko ajan, mutta viimeistely oli onnetonta. Esimerkiksi ensimmäisellä puoliajalla n. 43 min kohdalla Virky sai ensimmäisen laukauksen aikaiseksi, jonka Mikko Lahikainen helposti torjui. SavU:lla puolestaan oli lukemattomia tekopaikkoja, mutta kaikki kudit menivät joko ohi, maalipuihin tai puolustus pelasti tilanteet.

Toisella puoliajalla Virky sai voitto-osumansa vastahyökkäyksestä, kun Samu Mononen ampui 47' kohdalla löysän, mutta erittäin tarkan laukauksen 16 rajalta sisään. SavU ei tästä lannistunut vaan painoi jatkuvasti päälle, kaiken kaikkiaan taisi olla 4 ylärimaa / tolppaa pelin aikana, mutta pallo ei vaan mennyt sisälle. Yksi paikka jäi kismittämään erityisesti, kun Tommi Lifländer murtautui 16 alueelle sisään ja nosti roikun maalivahdin yli, mutta pallo meni hivenen ohi. Virkyn maalivahti sen sijaan ei mennyt ohi vaan torppasi Lifin todella rajusti koskematta palloon. Erinomaisesti muuten ottelun tuominnut Antti Molis ja avustavat erotuomarit katsoivat varmaan kaikki palloon, meneekö se maaliin ja koko rike jäi noteeraamatta. Oikea tuomio olisi ollut rankkari ja keltainen kortti maalivahdille.

"Pelasimme todella hyvän pelin muuten, mutta hyökkäyspäässä olimme täysin hampaattomia. Tarvittavaa hyökkkäyspelotetta ei meillä tänään ollut ja näin päädyttiin tappioon. Erityisen tyytyväisiä olemme puolustustrion toimintaan ja myös keskikenttä oli hallussa. Huonoilla peleillä ollaan voitettu, mutta tänään hävisimme hyvällä pelillä", totesivat Natsa ja Henkka pelin jälkeen.

Ottelupöytäkirjan löydät täältä.

 

Pelissä mukana

Mainospalkki
Mainospalkki
Mainospalkki© Savilahden Urheilijat Ry - SavU -